Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت "نورثروپ گرومن"(Northrop Grumman) اعلام کرده است که ماژول "هالو"(HALO) بررسی اولیه طراحی خود را پشت سر گذاشته است.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیو اطلس، شرکت "نورثروپ گرومن"(Northrop Grumman) اعلام کرد که ماژول "پایگاه اسکان و لجستیک" که به اختصار "HALO" نامیده می‌شود، بررسی اولیه طراحی خود را پشت سر گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ماژول که یکی از عناصر اصلی "دروازه قمری" ناسا در مدار کره ماه را ​​تشکیل می‌دهد، به عنوان ایستگاهی برای انجام ماموریت‌های آینده به ماه و فراتر از آن عمل خواهد کرد.

اگر جاه طلبی‌های ناسا برای ایجاد حضور دائمی انسان در کره ماه و لشکرکشی به مریخ محقق شود، فضانوردان برای استراحت به جایی نیاز دارند. ماژول "HALO" برای این چشم انداز حیاتی است، زیرا به عنوان محلی برای اسکان خدمه و مرکز اتصال بین مدار زیرین زمین و مدار ماه و فراتر از آن عمل می‌کند.

از آنجا که قرار است اولین واحد "HALO" در نوامبر ۲۰۲۳ همراه با ماژول "عنصر پیشرانه"(Power Propulsion Element) راه اندازی شود، شرکت "نورثروپ گرومن" پیمانکار اصلی این پروژه در حال پیگیری یک رویکرد سریع است که طرح آن را بر اساس فضاپیمای باری رباتیک "سیگنوس"(Cygnus) که قبلاً پرواز کرده و برای حمل امکانات به ایستگاه فضایی بین‌المللی استفاده می‌شود، بنا نهاده است. طراحی بدنه آن در اصل یکسان است، اگرچه دارای درگاه‌های اتصال شعاعی، رادیاتورهای نصب شده بر روی بدنه، باتری‌ها و آنتن تعبیه شده در خارج بدنه است.

داخل "HALO" سیستم‌های فرماندهی و کنترل و همچنین یک سیستم پشتیبانی از حیات وجود دارد که با کمک فضاپیمای "اوریون"(Orion) می‌تواند چهار فضانورد را تا ۳۰ روز پشتیبانی کند. همه اینها به این ماژول این امکان را می‌دهد که هم به عنوان محل زندگی خدمه و هم به عنوان یک مرکز اتصال برای وسایل نقلیه دیگر مانند فرودگر ماه عمل کند.

"استیو کرین" معاون بخش ماهواره‌های غیرنظامی و تجاری "نورثروپ گرومن" می‌گوید: با پایه گذاری ماژول "HALO" بر اساس "سیگنوس"، ما قادر به ارائه پرشتاب یک محصول مقرون به صرفه و قابل اطمینان در زمینه پرواز فضایی هستیم. اتمام بررسی طراحی اولیه "HALO" یک نقطه عطف مهم در تولید این ماژول است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دروازه قمری ناسا ناسا نورثروپ گرومن نورثروپ گرومن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۴۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!

ایتنا - چین در آستانه تحقق یک رکورد بی‌سابقه در عرصه اکتشافات فضایی قرار گرفته است.
بر اساس اظهارات یکی از دانشمندان برجسته این کشور، چین احتمالاً اولین کشور جهان خواهد بود که موفق به آوردن نمونه‌هایی از خاک مریخ به زمین می‌شود.

وو وایرن، عضو آکادمی مهندسی چین و چهره شناخته شده در سازمان ملی فضایی این کشور، اعلام کرد که چین در سال ۲۰۳۰ میلادی طی ماموریت "تیانون ۳" با هدف اکتشاف مریخ، اولین نمونه‌های خاک سیاره سرخ را به زمین خواهد آورد.

این ادعا نشان از تلاش و برنامه‌ریزی دقیق چینی‌ها برای پیشی گرفتن از رقبای فضایی مانند آمریکا، روسیه و کشورهای اروپایی در کسب این دستاورد تاریخ‌ساز علمی دارد.

وایرن در اظهاراتی اضافه کرد: "با وجود پیشرفت کنونی پروژه‌های اکتشاف مریخ سایر کشورها، انتظار می‌رود چین اولین کشوری باشد که ماموریت آوردن نمونه از مریخ را با موفقیت انجام دهد."

بر اساس برنامه پیش‌بینی شده، کاوشگر رباتیک "تیانون ۳" متشکل از چهار بخش فرودگر، صعودکننده، مدارگرد و ماژول ورود مجدد خواهد بود. این کاوشگر در دو پرواز با موشک‌های سنگین حامل به فضا پرتاب خواهد شد.

 

پس از اجرای مانورهای لازم در مسیر زمین به مریخ و ورود به مدار سیاره سرخ، کاوشگر بر روی سطح آن فرود خواهد آمد و نمونه‌هایی از خاک مریخی را درون یک ظرف فلزی جمع‌آوری و سپس به قسمت صعودکننده منتقل می‌کند.

در مرحله بعدی، نمونه‌ها پس از قرارگیری در مدار مریخ به بخش مدارگر و ماژول ورود مجدد که در همان مسیر زمین به مریخ حرکت می‌کنند، منتقل شده و نهایتاً به زمین فرستاده می‌شوند.

موفقیت این ماموریت بزرگ که ترکیبی از چالش‌های علمی و مهندسی بی‌سابقه است، می‌تواند اطلاعات با ارزشی را در اختیار دانشمندان قرار دهد. آنها با مطالعه این نمونه‌ها، می‌توانند به جستجوی آثار زیستی در مریخ بپردازند، از زمین‌شناسی و ساختار درونی این سیاره بیشتر بیاموزند و چرخه جوی آن را بهتر درک کنند.

با این وجود، انجام چنین مأموریت دشوار و پرهزینه‌ای قطعاً نیازمند سطح بالایی از مهارت‌های فنی و قدرت پردازش داده‌های پیچیده خواهد بود.

دیگر خبرها

  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی
  • با ده دقیقه شارژ ۳۲۰کیلومتر رانندگی کنید!
  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • بازبینی مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی
  • عملیات سم‌پاشی علیه حشره ناقل مالاریا در سیب و سوران آغاز شد
  • کشف یک «زیستگاه» عظیم در عمق چهار متری خشک‌ترین صحرای جهان
  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!